کتاب: The Algorithmic Foundations of Differential Privacy

حریم خصوصی تفاضلی توسط خانم دیورک در سال ۲۰۰۶ معرفی و با استقبال خوبی مواجه شد. هشت سال پس از معرفی حریم خصوصی تفاضلی، با شروع توجه پژوهشگران به این موضوع، خانم دیورک به همراه آقای راث اولین کتاب مرتبط با این موضوع را با نام «مبانی الگوریتمی حریم خصوصی تفاضلی» تالیف کردند.

این کتاب را می‌توان پایه‌ای ترین کتاب حریم خصوصی تفاضلی دانست. در ۱۳ فصل تالیف شده است و تمامی موضوعات عمومی مربوط به حریم خصوصی تفاضلی پوشش داده شده است. از تاریخچه و فلسفه وجودی، تا کاربرد و انواع مدل‌های آن را در برگرفته است.

در ابتدا کتاب به بررسی عدم کفایت روش‌های پیشین و ضرورت استفاده از راهکاری جدید پرداخته شده است و به صورت گام به گام تاریخچه راهکارهای این حوزه بررسی می‌شود. در فصل‌های بعدی تعریف اولیه و بیان حریم خصوصی تفاضلی به روش صوری وجود دارند. پس از معرفی حریم خصوصی تفاضلی سازوکارها، ابزارها و تکنیک‌های مورد استفاده در این حوزه نیز معرفی شده‌اند. بعد از بیان ادبیات موضوع در چند فصل جداگانه به کاربردهای مختلف حریم خصوصی تفاضلی در محیط‌ها و مسائل مختلف پرداخته شده است.

اگر علاقه‌مند هستید سازوکار شخصی سازی خود را ایجاد کنید، فصل دهم این کتاب را از دست ندهید. در این فصل مرحله به مرحله با طراحی یک سازوکار آشنا خواهید شد و نقشه راهتان خواهد بود. یا اگر علاقه‌مند به حوزه یادگیری عمیق و یادگیری ماشین هستید، در فصل یازدهم می‌توانید در مورد نحوه استفاده و کاربرد حریم خصوصی تفاضلی در یادگیری ماشین بخوانید.

در فصل‌های پایانی مدل‌های دیگری نیز بررسی می‌شوند که از مهم‌ترین آن‌ها می‌توان به حریم خصوصی تفاضلی محلی اشاره کرد. این فصل‌ها جهت پیکان پژوهش‌ها را نشانه رفته است و در صورتی که فعالانه در حال پژوهش در این موضوع هستید، فصل‌های پایانی این کتاب به شما توصیه می‌شود.

Dwork, Cynthia, and Aaron Roth. “The algorithmic foundations of differential privacy.” Found. Trends Theor. Comput. Sci. 9.3-4 (2014): 211-407.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هرگونه استفاده از محتوای این وب سایت، با ذکر منبع و نام نویسنده بلامانع است.